Diensten

RedLeaf is een klein team van jonge ondernemers met een visie. Waar veel internetbureaus onbetaalbaar hoge oplossingen bieden gaan wij uit van de basis: een betaalbare website voor iedereen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met uw (nieuwe) huisstijl en een socialmedia plan. Hieronder een overzicht van de diensten die wij leveren:

Website

Een website is in de huidige maatschappij het digitale visitekaartje, dit nieuwe visitekaartje creëren we in samenwerking met u in de vorm van een oplossing op maat. Al onze websites worden voorzien van een CMS systeem. Een CMS systeem zorgt ervoor dat uw website gemakkelijk door u of door uw collega’s beheerd kan worden. Een nieuwsbericht of een nieuwe pagina kan snel en simpel zelf worden aangemaakt. In ons portfolio kunt u zien wat wij in de loop der tijd voor websites gerealiseerd hebben. Heeft u interesse in een website of bent u niet tevreden over uw huidige? Vraag hier geheel vrijblijvend een advies aan.

Webshop

Een webshop is de manier om uw producten online aan te bieden. Mits goed ingezet is deze tool een win win situatie, voor u en de klant! Klanten kunnen gemakkelijk met IDeal, Paypal of conventionele betaalmethoden de producten bij u bestellen. Een goed ingevulde “veel gestelde vragen” gedeelte moet voorkomen dat u elke keer dezelfde vragen moet beantwoorden. Daarnaast hebben klanten altijd overzicht over de status van hun bestelling en kunt u op elk gewenst moment een uitdraai maken van alle bestellingen per periode voor uw boekhouding. Vraag hier gratis een presentatie aan over hoe een webshop de kosten drukt en de opbrengst verhoogt voor uw bedrijf.

Huisstijlen, Flyers en Folders

“Creativiteit kent geen grenzen.” Dat is onze filosofie, dat betekend ook dat het voor ons niet uitmaakt of we moeten werken met een beeldscherm of met papier. Bij ons kunt u terecht voor alles waar creativiteit bij komt kijken, van productontwikkeling tot de productie van promotieartikelen en huisstijlen. Wat begonnen is als hobby met o.a. T-Shirts, auto-bestickering en het ontwerpen van logo’s is nu uitgegroeid tot een serieuze dienst. Niets is te gek, neem nu contact met ons op wij verzorgen al uw grafische werk!

Socialmedia

Om socialmedia kan niemand meer heen: Nieuws verspreidde zich nooit zo snel als via Twitter, Facebook heeft al meer 780 miljoen actieve gebruikers die hun interesses delen en een nieuwe baan werd nog nooit zo snel gevonden als via Linkedin. Multinationals hebben dus niet voor niks ‘socialmedia teams’ die klantvragen beantwoorden, reclamecampagnes en virals opzetten en zelfs actief klachten afhandelen geheel door gebruik te maken van socialmedia.

Wij kunnen u helpen actiever socialmedia in te zetten, want ook kleine bedrijven hebben baat bij socialmedia mits goed ingezet. Samen met u stellen we een socialmedia plan op die gericht is op uw business. In het plan komen bijvoorbeeld dingen aan bod zoals: marketing mogelijkheden, privacy en hoe om te gaan met klanten. Uiteindelijke doel van het plan is om klanten en overige relaties meer betrokkenen te laten geraken bij uw business. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hier meer informatie aan.