Over Ons

Red-Leaf gelooft in de basis, een IT oplossing die voor iedereen betaalbaar is. Binnen de huidige economie is het gat tussen de creatievelingen en de rest naar onze mening te groot geworden. Waar andere web-bureaus hoge tarieven voorschotelen, leveren wij dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs. Deze lagere prijs is o.a. een resultaat van het “nieuwe werken” wat wij toepassen, hierdoor proberen wij overhead en aanvullende kosten tot een minimum te beperken en op creatieve wijze gebruik te maken van open source oplossingen.

Ons idee

De wereld van marketing en communicatie veranderd elke dag, wat vandaag een hit is, is morgen vergeten. Uit onderzoek blijkt dat 45% van alle bedrijven Googlen wie ze in dienst nemen. Andersom blijkt dat 86% van de mensen onder de 60 jaar met enige regelmaat informatie van een bedrijf zoekt via Google. Internet bestond ooit alleen uit informatie. De simpele tekstpagina’s met af en toe een plaatje zijn in de loop der tijd uitgegroeid tot kleine kunstwerkjes, onze specialiteit is het creëren van een betaalbaar professioneel maar bovenal uniek kunstwerk.

86% van de mensen die een zoekopdracht uitvoeren via Google vinden wat ze zochten. Waar ze hun product of dienst gaan kopen beslissen ze echter niet op de inhoud van de website maar op de gebruiksvriendelijkheid en bovenal de uitstraling. Nog niet zolang geleden staken grote bedrijven dagelijks of wekelijks veel geld in advertenties voor dag,- weekbladen, tijdschriften of televisies. Deze grote bedrijven zien al wél de grote waarde in van het internet en verschuiven hun marketing financiën steeds meer naar de digitale wereld.

De grote bedrijven werken met budgetten die ongekend zijn, hier zit dan ook de verklaring van de hoge tarieven in de sector waar Red-Leaf zich in bevindt. En dus bedachten wij het volgende: de digitale visitekaart.

Onze uitvoering

Toen internet nog niet bestond was het van levensbelang dat bedrijven mooie advertenties hadden. Het liefst mooier dan de concurrent want een mooie advertentie of een mooi visitekaartje zorgde ervoor dat je meer klanten kon verwelkomen. Deze redenatie was zo eenvoudig als: 1 + 1 = 2, en waarom ook niet? In de kern is het nog altijd dezelfde gedachte die wij handhaven, een visitekaartje deel je uit en kan -per stuk- één of twee potentiële klanten over de streep trekken. Websites werken andersom, we maken er één en iedereen kan hem bekijken. Een website en een visitekaartje delen gezamenlijk een eigenschap: als jouw visitekaartje de beste uitstraling heeft dan zal de zoekende als eerste met jou contact opnemen.

In de huidige wereld trekt de mooiste de aandacht, en dat is waar wij ons op richten. Grafische uitstraling met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Interesse? Neem direct contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina! U kunt altijd vrijblijvend een gesprek met onze specialisten aanvragen voor een offerte op maat.

Contact opnemen met ons kan via het contactformulier of via info@red-leaf.nl!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.